Hej hej hallå!

Satt precis och läste igenom lite gamla kommentarer och det är många som skrivit att jag är duktig på att skriva, att det är intressant och rolig läsning. En god vän till mig sa just det och lade sedan till ”…och det roliga är ju att du aldrig läst en bok i hela ditt liv” – och det stämmer. Jag läser inte böcker, inte skönlitterärt iaf. Skriva har jag aldrig riktigt gjort, utan det bara kommer naturligt. Sen att folk gillar sätt att skriva glädjer mig en massa. Jag tänker aldrig innan jag skriver, så det är väl tanke-svenska eller något sånt skulle jag tro. Ibland har jag en röd tråd, men oftast hoppar jag fram o tillbaka mellan tankar och saker. Så tack till Er som gillar min blogg – det enda jag kan säga är att ni har bra smak 😉 Haha.

Idag är det iaf Söndag och det bär av till gymmet för att träna lite rygg. Det kommer att bli roddmaskiner och annat smått och gott, för ryggen ska bli riktigt stark. Kanske lägger till någon magövning också för att riktigt plåga mig, men jag vet inte riktigt om jag förtjänat det – för jag har varit ganska snäll de senaste dagarna om jag själv får tycka till.

Imorse fotade jag även en bild för nu har det gått drygt 7 månader sedan jag startade. Jag jämförde bilden mellan månad 6 och 7 men jag ser ingen förändring alls rent viktmässigt. Jag håller mig ganska konstant mellan 97-98 kg, men måtten ändras. Jag har börjat bli riktigt stark faktiskt, och mina armar och ben har börjat få synliga muskler. Ryggen har blivit bredare, och när jag spänner böstmusklerna så blir det nuförtiden lite man-boob-disco under skjortan. Ser ganska kul ut! 😀 Det jag känner att jag behöver nu är utlopp för min explosivitet, för jag är väldigt PANG-BOOM när det kommer till träning, men mindre av staminan. Har funderat lite kring detta så det blir nog att återuppta kampsortandet igen (med risk för att skapa ett monster!)

Fick förresten ett ganska roligt mail häromdagen från en kollega på jobbet som jag peppade när han körde ett benpass med mig, det löd;

—————————————————–

Skickat: den 12 augusti 2011 16:08

 Känns som att jag kommit igång riktigt bra nu. Måste passa på att tacka dig för all  peppning också, ovärderligt!!! 🙂

 Om du tröttnar på jobbet här så tror jag allvarligt att du har en framtid som PT 🙂

—————————————————–

Sådana här saker är riktigt kul att få höra, och man blir själv grymt peppad – för nu vet man att man göra något bra! Det finns inte pengar nog för att kunna mäta den uppskattning man får när man ser att man kan hjälpa människor att må bättre. Och det var precis det här jag sa till en släkting till mig som idag skickade en före-och-efter-bild till mig. Han går också på LCHF och jag bönade och bad att få lägga upp den – för det är precis sådana bilder som kan få folk motiverade att ta tag i sin livssituation – och det är jätteviktigt. Så vi får se vad som händer, men om jag känner honom rätt så kommer han att ge mig tillåtelse att göra det, för det är som sagt mer eller mindre en plikt att upplysa och motivera om man kan förändra. Om än det bara skulle vara en person som börjar må bättre så är det värt det.

Men nu ska jag springa ner till gymmet känner jag, annars kommer jag att explodera 😀

Tjing,
Freddie