Skippade gymmet igår för det var på tok för bra väder, gjorde staden istället med min kära fru. Idag däremot så laddade jag med lite Ripped Hardcore och smet sedan iväg. Hade glömt både PWO och kreatin på jobbet, men det fungerar iaf. Kan vara bra att köra någon dag utan också.

Vågen börjar nu stanna, dvs. inte öka som den gjort tidigare och det känns bra. Jag har sagt till alla mina vänner och bekanta att det är fasiken så mycket enklare att gå ner 30 kilo än att sluta röka – men nu tror jag bannemig att jag har hittat receptet för det också. Iaf som fungerar för mig. Så det är kanske dags att byta namn nu på bloggen till Sveriges Fetaste (icke-rökare)?

Min kropp fascinerar mig dock fortfarande. Den är lite konstigt, bokstavligen talat. Hur kan jag gå upp i vikt när jag slutar röka, visst ämnesomsättningen sjunker lite, men flera kilon på bara någon vecka. Skumt.

Hursomhaver, nästa vecka så blir det en välförtjänt semester i Italien. Vi har lyckats hitta en liten diamant strax sönder om Rimini. Familjägt hotell, ”all inclusive” fast inte turistigt. 20-tal rum, familjekänsla bland alla som bor där. Ägaren hämtar oss på flyget osv osv osv. Vi stormtrivdes där förra gången vi var där 🙂

Hoppas även att ni tankat ner guiden jag la ut för några dagar sedan, om inte – do it 🙂