Hej allihopa!

Satt och bekymrade mig lite idag över mina kläder. De kläder som jag äntligen tänkt att de ska hålla storleksmässigt ett tag. Bland annat köpte jag ett par gymshorts för 2 månader sedan och de satt som en smäck när jag köpte dom. Nu börjar jag märka av att de hänger, och det beror inte på att jag tvättat sönder dom, nä – dom har blivit för stora. Har även märkt att de jeans som jag köpte för bra precis 1.5 månader sedan nu inte kan tas på utan att få häng på dom – men där kan jag ju använda bälte så det blir nog bra.

Jag tog iaf tillfället i akt och beställde ett par nya gymshorts, och efter rekommendation blev det ett par Hayabusa Kyoudo Fight Shorts i svart kulör, och storlek 34 runt midjan. Så nu är det bara att härda ut en vecka eller två och knyta extra waist-bandet extra hårt på de nuvarande shortsen innan de pensioneras :/

Shortsen kostar verkligen huggorm (699SEK) men de är verkligen superbra kvalitet som kommer att hålla länge – och i ärlighetens namn så tror jag inte att jag kommer att gå ner mer i midjan, dvs. lägre än 34. Har jeans som sitter perfa idag som är storlek 33 – men jag kan nog snörpa åt shortsen och se glad ut tror jag.

Kosten rullar på och denna vecka har jag gjort slut på lite tonfisk, men även en del köttbullar. Idag skrattade dom bland annat åt mig på jobbet när jag glad i hågen pyttsade upp majonäs för att höja fetthalten i maten. Köpte 4 tuber majonäs á 275 gram på ICA som bör räcka en vecka ungefär. Jag vet, det låter sjukt – men jag plöjer majonäs som bara attan. Det är så enkelt att bara blanda ner ex. curry till kyckling, vitlök för att få en aioli eller blanda med bacon för att få baconaise 🙂

Well, eftersom att jag i sedvanligt maner somnade på soffan i två timmar tidigare idag är jag vaken ganska sent – men nu ska nog även jag hoppa i säng.

Morsning korsning!

//F