Hej,

Så var då dag ett snart avklarad. Kosten idag har bestått av totalt 240 gram tonfisk, 80 gram majonäs och lite rödlök för smakens skull. Druckit väldigt mycket vatten, och det är något som jag märkt, att desto mer/närmare ”NCHF” eller ”GI-Noll” som jag äter, desto törstigare blir jag. Men men…

Tonfiskröran – innan det rördes ihop dårå… 

Tränat har jag också i vanlig manér, och idag blev det axlar + lite rygg då jag inte hann med alla ryggövningar igår. Har dock fenomenal träningsvärk i ländryggen vilket jag ofta tenderar att ha efter ett tufft ryggpass. Allt i sin ordning således. Jag vet inte om jag inbildar mig, men det känns som att jag kommer snabbare i ketos när jag tränar. Det stämmer säkerligen så jag tror att jag spikar det nu. Snabbare ketos med träning! Vi får väl se, det finns sökert någon som tycker annorlunda 🙂 Jag har även slagit på stort och ÄNTLIGEN beställt en ny våg. Ok, jag har redan två vågar som fungerar, men denna är verkligen asball – så jag kunde inte motstå den 🙂

”Den mäter vikt, fettmassa och kan även räkna ut din kroppsmassa, Body Mass Index (BMI). Den smarta vågen känner automatiskt av vem i hushållet som ställt sig på den.

Vid varje vägning förs värdet trådlöst över till respektive användares konto på en lösenordskyddad webbsida. Där kan du enkelt följa din viktförändring med tydliga diagram. En app kan också laddas ned och som gör det möjligt att se samma information i din iPhone.”

Så denna kommer verkligen att göra det så mycket roligare att kliva på vågen, minst sagt 🙂 Billigaste exemplaret hittade jag på AppleStore (1200sek) inklusive frakt.

Tjing!