Hej allihopa!

I helgen har jag verkligen brännt pengar. Jag har länge avstått från att köpa kläder då jag inte kan ha på dem mer än 2-3 månader, för att sedan inse att de blivit för stora. Jag skrattade tidigare åt detta – men nu har det verkligen inte blivit någon laughing matter.

Jag hade budgeterat 40 000 till en ny garderob som jag hade tänkt att bränna i New York som jag sedvanligt brukar åka till varje år. Resan var planerad till början av nästa år, men nu när jag kollade igenom garderoben inser jag att 90% av mina jeans är oanvändbara, likaså skojrtorna. Min vår/höstjacka som jag köpte i Edinbourgh för några månader sedan började hänga, och min vinterjacka som jag längtade efter och köpte i December förra året (bra precis en månad innan jag började med LCHF) har mysteriskt blivit på tok för stor.

Det suger verkligen att spara ihop pengar och köpa en kanonjacka, som man sedan kan använda i 3 månader – för att sedan inte kunna använd alls. Redan i Mars hade jag planer att sälja den, men vem köper en parka den tiden på året? Så vet ni någon som vill göra ett rejält klipp och köpa en superfin jacka i storlek Large (Mer XL+) kan ni tipsa dem om länken nedan;

Jackan kostar ny 12000 SEK, och jag säljer den för 5000.
Jackan hittar ni här

Jag verkligen inte rekommendera någon som precis påbörjat LCHF att köpa denna då ni troligen bara kommer att hamna i samma sits som jag är i just nu, så lär av mitt ”misstag”.

I början skrattade jag faktiskt åt folk som sa att LCHF kan bli en dyr historia, men nu börjar jag verkligen förstå. Men vet ni vad, om än jag må låta gnällig så är det verkligen bara ett I-landsproblem – för jag hade gett vadsomhelst för att nå dit jag nått idag – och jag är inte klar än.

Lite vad ni kan vänta Er om ni väljer att leva ett sundare liv utan kolhydrater är ungefär detta. För att exemplifiera detta har jag jämfört startmått på kläder, med det som jag handlade nu i helgen;

Jacka (Start): XXL
Jacka (Idag): M/L

Jeans/Byxor (Start): Waist 40-42
Jeans/Byxor (Nu): Waist 32-33

Skjortor/T-shirts (Start): XXL
Skjortor/T-shirts (Start): M-L

Det enda som inte har krympt i storleken är sockorna 🙂

//Freddie