Hej hej hallå!

Sådärja, då var jag tillbaka i Sverige igen. Kom faktiskt hem natten mot Söndag men jag har varit så seg att jag inte alls orkat göra något. Första dagen på jobbet efter semestern startade med dunder och brak kan man minst säga, men jag var utvilad så det löste sig ganska snabbt. Gymmet däremot gick tungt, riktigt tungt. Tror att jag kommer att ta och köra mindre vikter denna vecka, fast fler reps så kroppen kommer tillbaka igen. Idag gick sista setten på varje övning väldigt segt.

Men jag fick även väldigt glada nyheter i ett mail från en vän som jag har coachat lite på gymmet och med kosthållningen. Har dragit igång honom på LCHF och detta stod i mailet;

————————————————————————————-

Till: Freddie Johansson
Ämne:3 veckor

 Tja,
De tre veckorna har kommit till ända. Innan jag började hade jag följande mått:- Vikt 95kg
– Midjemått 110cm

Efter tre veckor:

– Vikt: 88,9kg (-6.1 kg)
– Midjemått: 100cm (-10cm)

Så din gissning om ca 5 kg stämde rätt bra 🙂 Skönt att se vågen på rätt sida om
90-strecket!!!

————————————————————————————-

Detta värmde verkligen i mitt feta hjärta, och det är verkligen riktigt roligt att man kan hjälpa andra. Hursom, nu håller jag iaf på att steka en ny batch med bantarbiffar, så det blir det och kyckling denna vecka. Kommer att bli riktigt strikt kost denna vecka med mycket träning (många reps med låg vikt) , detta för att balansera upp lite semestermat som slank ner nu i veckan i Agadir. Agadir var f.ö. helt fantastiskt och vi hade en kanonvecka, bra väder alla dagar, goda middagar och nya bekantskaper.

Nu ska jag fortsätta att steka mina biffar, ses snart igen!

Tjing,
Greddie