Ibland blir man sentimental, så även jag. Har precis avslutat ett samtal med min far och min syster. Det är sjukt att tiden kan gå så fort. Kommer ihåg det som igår när hon var en liten sprätt som helst av allt låg i min famn och bad mig att klia hennes rygg. Idag är hon 15 år, men jag är fortfarande hennes älskade bror. Har haft lyckan att haft en väldigt kärleksfull familj – något som jag kommer att uppskatta mer för varje dag som går.

Efter samtalet kollade jag igenom gamla bilder som jag håller på att samla ihop inför min målvikt då jag kommer att göra ett längre klipp, som förhoppningsvis kommer att bli minst en halvtimme långt. Funderat lite på att ta upp vad kosten är, hur man gör – och varför. Kort sagt en lathund i videoformat för alla nybörjare – men även för de som tvivlar och funderar på att det fungerar eller inte. Men det kommer att ta ett tag till, bra precis 19 kg – då jag nått min målvikt.

Jag sammanfogade ihop några av dessa bilder från förr och tänkte ikväll visa dem för Er. Det är lite av mitt gamla liv som förhoppningsvis inte kommer att återvända – iaf inte viktmässigt.

Klicka på bilden för att se en lite större variant

Satt iaf o kollade igenom dessa och det är skönt att ha kvar lite historia – för utan historia har du ingen framtid. Idag är det iaf en ganska stor skillnad om jag själv får säga det. Om jag ex. jämför hur en dag idag sett ut, kontra för ett år sedan hade det sett ut ungefär såhär;

För att år sedan ~~ 2010-05-19;

08.00 Frukost: Inget fastän jag var utsvulten
12.00 Lunch: Pizza
14.00 <godis/läsk>
18.00 Middag: Hämtmat, troligen italienskt
20.00 Kväll: Popcorn, godis eller ostkrokar. Mer läsk

Idag — 2011-05-19;

07.30 Frukost: Inget då jag inte var hungrig, annars omelett med bacon eller mayo + tonfisk i olja.
11.30 <Träning>
13.00 Lunch: Kycklingfilé m. majonäs och lite kvistar ruccola
17.00 Middag: Biff med massa bea och några gurkskivor som kulör
20.00 Kväll: En kopp grönt the

Ja, som ni ser är det en brutal skillnad mellan vad jag fick i mig, och i ärlighetens namn köpte jag _säkerligen_  godis och annan bukfylla för minst 300-400 i veckan tidigare. Idag köper jag bra kött, ostar, charkuterier och sånt för pengarna istället. Och vet ni vad – man mår så mycket bättre av det!

Avslutar kvällen med en bild efter första träningspasset på 8 dagar som utfördes idag – nyduschad och fin! Det blev mage och axlar+nacke 🙂

Körde högintensiv kardio innan avslut så mina ådror sticker ut lite på skallen 😛

Trevlig kväll!

Freddie

Annonser