God afton Sverige,

Juste – Fatass to Badass. En riktigt klatchig slogan som jag gillade skarpt. Får se om man blir ”badass” i framtiden hahaha. Nä, jag kommer nog att förbli en stor nallebjörn som väljer vin framför öl, Coldplay framför Iron Maiden och så vidare. Hursomhelst – dagen bjöd på en frukost bestående av skinkmacka gjord på LCHF-bröd med majonäs och ja…. skinka. Gott. Var lite hungrig där vid 11-snåret så jag klunkade i mig vatten. Min chef kollade konstigt på mig och sa ”dricker du vatten??” – Ja, uppenbarligen så gör jag det nu tänkte jag och kollade ner på min vattenflaska som jag investerat i. Hade detta varit 6 månader sedan så hade det stått en tjockis-cola (dvs. vanlig coca-cola) framför mig.

Tjockis-cola låter ganska hemskt, men jag gillar ändå det ordet för det säger verkligen vilken skit det är. Fine, jag dricker Cola Zero – älskar Cola – och ja, det kanske inte är så bra, men det är bättre i mina ögon än socker. Sen får folk bråka hur mycket dom vill om sötningsmedel och andra saker. Jag gillar fortfarande Cola. Punkt.

Till middag och lunch har jag lagat biffar på nötfärs med massa äggulor och vispgrädde. Vispgrädde…. Varför kallar man det inte VIPSgrädde istället. Låter som lite roligare – tycker ni inte det? Nu svävar jag iväg igen. Har blivit väldigt tankspridd de senaste två åren. Väldigt. Det är inte bra. Men tillbaka till biffarna!

De blev helt perfekta. Sådär lagomt svenskt med bra kryddning, inget som sticker ut. En bra måltid kort sagt. Till det lade jag till en tredjedels paket feta-ost och sen en av mina absoluta favoriter – Oliver! Vill verkligen slå ett slag för oliver. De är enormt underskattade, och jag förstår inte för mitt liv hur jag inte kunnat tycka om det tidigare. Allt började med att jag fick Kalmati-oliver på en restaurang. Åt en 5-6 stycken och sedan var jag såld. Idag äter jag oliver så ofta jag kommer över dem, helt 3-4 gånger i veckan. Ibland blir det bara 2-3 st – och ibland blir det flera. Mer oliver åt folket!

Maten då – ptja, det kanske inte ser speciellt aptitligt ut, men gosse va gott det var. Speciellt på lunchen efter ett träningspass (Biceps/triceps/CrossTrainer) ute på takterassen, solen sken och hade det varit fåglar i krokarna så kan ni ge er den på att de hade kvittrat!

”Grekbiffar”

God natt!

//FatBoy