Hej Sverige!

Nu har jag hållt på med LCHF i bra precis 3 månader. Det har varit en ganska hård tid, men jag har lärt mig en massa och hittat en bra balans i vardagen. Resultatet av dessa 3 månader är som följer;

Viktnedgång: – 17,6 kg
Midjemått: – 16 cm

Men, det är inte bara måtten eller vikten som räknas. Ser vi till insidan, ”det som räknas” enligt många, så har den nog inte mått såhär bra på 7-8 år skulle jag tro. Det finns många saker som övervikten skapat och det är många av dessa som jag totalt har kapat. 99% av allt sötsug är borta, sover bättre och vaknar inte lika ofta, känner mig piggare och så har jag tydligen slutat upp nästan helt med snarkningarna har jag fått höra. Det finns säkerligen fler aspekter av vad dessa tre månader på ketogen kost har gett mig.

3 månader på LCHF börjar synas lite i ansiktet.

Ni som följt bloggen såg tidigare ett foto, som jag av flera olika anledningar valde att censurera lite. Den primära anledningen var att jag, som många andra i min sits, skämdes över all min övervikt. Idag är det mycket, mycket enklare – och vet ni – bara att kunna se fetman i vitögat – peka finger åt den – och be den dra åt fanders ….. Obeskrivlig känsla. Jag önskar att jag fått detta uppvaknat tidigare, men å andra sidan är det en sak som jag tackar gudarna för att jag ändå upptäckte någorlunda i tid, för om det är något som är säkert – så kan vi vara säkra på att vi inte vet vad framtiden utvisar.

Fler uppdateringar kommer snart. Håller för fulla muggar att samla ihop gamla tjockis-bilder så jag kan göra ett riktigt fetto-kollage som jag sedan kan sammanfoga ihop till någonting ståtligt och förhoppningsvis inspirerande till de som funderar på att börja med ketogen kost, eller som redan börjat men överväger att inte fortsätta.

Med dom orden tackar jag för mig för ikväll – På återseende,

Och föresten, egentligen heter jag Freddie, men ni kan kalla mig Fatboy ett tag till  🙂

//Freddie