God afton Sverige!

Idag är det Fredag och löningsdag. Ska bli intressant att se hur mycket som maten kommer att kosta mig. Denna veckas mat har kostat cirka 500-600 spänn. Det är extremt lite i mina mått mätta. Jag har inte ätit ute en enda gång, utan hållt mig till mina bantarbiffar. Imorgon ska jag läsa igenom min nya receptbok, Kokbok – GI-noll, av Sten Sture. Hittade den till superpris – 100 spänn inklusive frakt. Verkligen stort tack till Sten Sture Skaldeman och hans insats. Vet inte riktigt var jag ska börja, eller sluta för den delen, när det kommer till tack´andet  – så jag nöjer mig där.

Som titeln på deta inlägg lyder håller jag på att samla ihop material. Har precis tagit bilder på mig, och jag ser lite skillnad på magen. Framifrån var den tidigare mycket mer rund, och nu är den inte lika mycket rund – fast fortfarande fet såklart! Sett från sidan märktes nog den största skillnaden. Jag kommer säkerligen att få flera som vill att jag ska publicera bilder, men jag känner mig inte riktigt redo för det. Många vänner har bett mig göra de så de kan följa och se – men jag har sagt att jag inte känner mig bekväm med det. Jag lovar Er dock att det kommer att komma bilder, och filmer. Funderar faktiskt på att skapa en kort film på en 5-10 minuter – kanske blir den längre, kanske blir den kortare – där jag liksom summerar ihop vad jag gått igenom, hur, och varför. Det kan vara nyttigt för mig tror jag.


Som alla andra kommer jag att publicera videon om några månader på YouTube 🙂

Dock har jag märkt ett problem. Och det är ett ganska stort problem. Gamla bilder har jag inte kvar, och de få som finns kvar är oftast de bilder som jag själv ”godkänt” att de finns. Dvs. alla bilder som jag egentligen vill att de ska finnas är liksom *poff* borta!  Troligen är det lite av den där ökända självbevarelsedriften som fått mig att slänga bort bilderna, lite av det som gjorde att jag orkade kliva upp varje dag utan att se döden i vitögat. Kort sagt har jag blundat för tjockisbilderna, och slängt dem. Jag ångrar det idag. Hade gärna sett att jag hittat några bilder där jag likt Jabba Hutt glufsat i mig mat och indirekt visat både ölkagge och dubbelhaka. Men jag hittar dem inte. Och det är här vänner kommer in. Jag vet att många av mina vänner har gamla bilder på mig där man ser mitt tjocka jag. Dessa bilder ska jag försöka att få tag på!

//FatBoy